Valikko
Valikko

Jari Järvinen

Projektikoordinaattori

Olipa kerran eräs tuore tietokoneasentaja Turussa. Hänet tunnettiin tuolloin nimellä Jari Lind. Eräänä maaliskuisena päivänä Jari sai puhelinsoiton Nokia Mobile Phonen tietohallintopäälliköltä, joka tarjosi tuoreelle, mutta jo hiukan varttuneelle asentajalle lähitukipaikkaa Salon tehtaille 2000 luvun alussa. Eihän sitä voinut mitenkään kieltäytyä. Näin alkoi tarinani 4.4.2000.

Sittemmin eri ulkoistusten kautta ja paikkakuntasiirtojen mukana valuin pääkaupunkiseudulle ja InfoCare Oy:lle. Olen kokenut ja nähnyt kaikkea mahdollista lähtukitehtävistä asiakaskäyttöönostoon aina käyttöönottoprojekteihin asti. Toimin 2007 Pohjoismaisen suurimman laitevaihtoprojektin projektipäällikkönä, jossa vastuullani oli pankkiasiakkuutemme konttoreiden muutostyöt Hangosta Utsjoelle. Tuli tehtyä yli 20 000 työaseman ja tuhansien tulostimien asennukset neljässä vuorokaudessa pääsiäisenä 2008.

Tämän jälkeen olen toiminut EAK:n esimiehenä ja sen ohella vetänyt myös vuoden ajan sen aikaista rautahuoltotiimiä. Nimi vaihtui tässä avioitumisen kautta Jari Järviseksi. Vaihtelun virkistämiseksi halusin näitten rikkaitten, mutta ei niin hauskojen vuosien jälkeen takaisin ihmisten ilmoille ja hakeuduin lähitukitehtäviin. Koska niitä ei sillä hetkellä ollut, pääsin vetämään sairaalaympäristön palveluissa kaiken näköisiä projekteja. Nyt olen vaihteeksi projektikoordinaattorina.