Valikko
Valikko

Risto Iitti

Logistiikkakoordinaattori

Olen töissä InfoCaren esiasennuskeskuksessa Vantaalla, jossa vastaan laitteiden esiasennusten koordinoinnista ja toimituksista varastoihin ympäri Suomea. Työpäiviini kuuluu myös vuokratilojen hallinnointia, sisäisiä palavereja ja puheluita onsite-henkilöstön kanssa sekä logistiikkapuolen neuvotteluita yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiimiini kuuluu minun lisäkseni kaksi muuta logistiikkapuolen työntekijää. Meillä InfoCarella on paljon IT-alan koulutuksen käyneitä. Itselläni oli tänne tullessani ICT-asentajan koulutus, ja tämän jälkeen olen käynyt InfoCaren omat, sertifioidut koulutukset, joilla varmistetaan riittävä osaamisen taso.

Aloittaessani logistiikkakoordinaattorina tehtävä oli aivan uusi, joten olen päässyt kehittämään työtä ja kehittymään itse työn mukana, kun ei ole ollut niin sanotusti valmiita raameja työlle. Olemme muun muassa luoneet uusia ohjeistuksia ja prosesseja logistiikan hoitoon. Työ tuntuu merkitykselliseltä ja monipuoliselta, kun työtehtävät ovat vaihtelevia ja palveluita on päässyt myös kehittämään itse.